Over ons

RvD Bedrijfsdiensten in 't kort

raymond-van-dijk-rvd-bedrijfsdiensten-schoonmaak-schoonmaken-ramen-lappen-glazenwasser-facilitaire-diensten
RvD bedrijfsdiensten biedt klanten verschillende diensten aan, m.b.t. schoonmaak onderhoud, waarbij wij ons vooral richten op het bieden van goede service en het verlenen van topkwaliteit voor onze klanten, binnen de afgesproken tijd, met veel flexibiliteit.

Waar het begon:

Na jarenlang gewerkt te hebben bij schoonmaakbedrijf A.M.van Dijk, is Raymond van Dijk (Directeur RvD bedrijfsdiensten) in 2008 begonnen met de start van zijn organisatie RvD bedrijfsdiensten. In de loop van de laatste jaren heeft de organisatie al met veel verschillende grote en kleine partijen (particulier en zakelijk) samen mogen werken. RvD bedrijfsdiensten wil voor haar klanten dát puzzelstukje zijn dat zij zoeken.

Kwaliteit & ervaringen:

raymond-van-dijk-rvd-bedrijfsdiensten-schoonmaak-schoonmaken-ramen-lappen-glazenwasser-facilitaire-diensten-vastgoed-onderhoud-bouwbegeleidingHoewel de organisatie nog jong is, heeft RVD bedrijfsdiensten al veel samenwerkingen met tevreden, grote klanten op haar naam staan.

- Ron Plomp
- Technoberg
- Roei en zeilvereniging de Amstel
- Multi Supplies
- Marqt
- De Hypotheker
- Lidl
- Noppies
- Diverse woningbouwverenigingen
- Diverse bouwondernemingen / aannemers

Waarom samenwerken met RvD bedrijfsdiensten?

RvD bedrijfsdiensten onderscheidt zich in service, flexibiliteit, kwaliteit en de mogelijkheden m.b.t. de te leveren diensten.
Met zeer veel ervaring op het gebied van project begeleiding en alles m.b.t. facilitaire zaken kunt u professionaliteit en topkwaliteit verwachten van ons werk. RvD bedrijfsdiensten streeft naar goede service en topkwaliteit voor zowel haar partners als haar klanten. En een goede samenwerking met zeer goede resultaten.

Neem de proef op de som en kijk eens wat onze organisatie voor u kan betekenen. Mocht u vragen hebben naar de mogelijkheden, neem gerust contact met ons op.

Onze kracht

1

Schoonmaak

In overleg met de klant spreken we voor iedere ruimte af welke schoonmaak werkzaamheden gedaan dienen te worden en in welke frequentie. Daarna zorgen wij voor een perfecte uitvoering. Zo blijft iedere ruimte schoon, representatief en prettig om te gebruiken.
2

Vastgoed onderhoud

Bij RvD bedrijfsdiensten kunt u altijd terecht voor onderhoud aan of verbouwingen van uw pand of woning. Wilt u een (bouwkundig) advies, is er schade, of bent u op zoek naar een partij voor onderhoud of werkzaamheden aan een woonruimte of een bedrijfspand?
3

Bouwbegeleiding

RvD bedrijfsdiensten is een onafhankelijke partij gespecialiseerd in onder meer bouwbegeleiding en (bouw)advieswerkzaamheden. Wij begeleiden, onafhankelijk, zowel particulieren als bedrijven wanneer het gaat om bouwbegeleiding.
4

Ongediertebestrijding

RvD bedrijfsdiensten kan u helpen bij het oplossen van een probleem met verschillende ongedierte. Dankzij verschillende middelen en mogelijkheden, kunnen wij verschillende problemen snel voor u verhelpen. En let op: Dit kan zelfs binnen 24 uur.